Oostende vergeet het af te maken en houdt Lille op een gelijkspel

16-07-2016 20:12

KV Oostende trad zaterdag aan in een oefenpot tegen het Franse Lille OSC, waarvan voorzitter Marc Coucke aandeelhouder is. De Kustploeg had de beste kansen, maar vergat ze af te maken en bleef steken op een 0-0 gelijkspel.

Oostende startte het best aan het oefenduel. De eerste grote kans was dan ook voor de jongens van trainer Yves Vanderhaeghe. Kevin Vandendriessche kwam in een kansrijke schietpositie te staan, maar de Franse doelman was paraat en ranselde de bal in hoekschop. Nog voor de rust zette Yassine El Ghanassy doelman Vincent Enyeama tweemaal aan het werk, maar scoren lukte niet.

Ook in de tweede helft was Oostende het meest gevaarlijk. Opnieuw Ghanassy zag zijn poging gepareerd worden en Musona kon evenmin afwerken. In het slot kwam Lille nog wel opzetten, maar grote kansen creëren zat er niet in. 0-0 was dan ook de eindstand.