Habibou wil niets weten van terugkeer: ''Het is elke transferperiode hetzelfde''

Habibou wil niets weten van terugkeer: ''Het is elke transferperiode hetzelfde''

16-07-2016 19:15

Habib Habibou werd de voorbije dagen gelinkt aan een terugkeer naar de Jupiler Pro League. De voormalige aanvaller van onder andere AA Gent en Zulte Waregem ziet een rentree echter nog niet direct zitten.

Twee eersteklassers zouden naar verluidt interesse in Habibou hebben. Hij wil echter niet weg bij het Franse Stade Rennes. "Die geruchten zijn op niets gebaseerd! Het is elke transferperiode hetzelfde... Mijn eerste doel is om me door te zetten bij Rennes", laat hij weten aan Les Titis du PSG.

De 29-jarige Habibou wil voor zijn kans blijven gaan bij Rennes. "Ik geef me deze voorbereiding volledig, ook al weet je nooit wat er morgen gebeurt. De coach maakt zijn keuzes, en ik zal me daarnaar schikken. Als ik ooit naar België terugkeer, zal het door de grote poort zijn. En naar andere clubs dan diegene die nu in de pers genoemd worden." 

De spits zit bij de club uit de Ligue 1 op een zijspoor. Het afgelopen seizoen werd Habibou zelfs al zes maanden uitgeleend aan het Turkse Gaziantepspor. Desondanks lijkt een transfer nog niet snel aan de orde.