Sporting Lokeren wint ruim met eerste doelpunt van De Sutter

13-07-2016 22:50

Sporting Lokeren heeft zijn oefenwedstrijd in Zelzate tegen Oud-Heverlee Leuven zwaar met 4-0 gewonnen. Tom De Sutter scoorde zijn eerste voor de Waaslanders.

Lokeren gunde enkele ervaren spelers rust en zag dus enkele jongeren aan de start komen. Een van die jongeren, de 18-jarige Bob Straetman, greep zijn kans. Het was echter eens aan Tom De Sutter om de score te openen.

Na 20 minuten scoorde Straetman dan de 2-0 na mooi voorbereidend werk van Jaja Coelho. Beide spelers krijgen samen nog enkele kansen, maar ook Barry Boubacar Copa onderscheidt zich enkele keren aan de overkant. Coelho doet ook in de tweede helft goed door en scoor na 51 minuten de 3-0 en tien minuten later de 4-0. Daarna slaan beide ploegen aan het wisselen en zakt de wedstrijd weg.

Opstelling Sporting Lokeren: Copa, Galitsios (60' Minghiedi), Ninaj, Ghyselinck, Ticinovic (60' Terki), Rassoul, Jambor (65'Enoh), Straetman (65' Ringoet), Coelho (60'Miric), Patosi, De Sutter (60' Triest)