OFFICIEEL: Waasland-Beveren neemt speler van KV Mechelen over

OFFICIEEL: Waasland-Beveren neemt speler van KV Mechelen over

12-07-2016 12:00

Waasland-Beveren heeft een nieuwe speler vast. De Ghanese testspeler Opoku Ampomah zette dinsdagochtend zijn handtekening onder een driejarig contract met optie op de Freethiel.

Ampomah kreeg de voorbije weken zijn kans in een proefperiode bij Waasland-Beveren. Tijdens zijn periode bij de club heeft hij de sportieve staf van Waasland-Beveren kunnen overtuigen. De club meldde dinsdag via de officiële kanalen dat Ampomah zijn handtekening heeft gezet onder een driejarig contract. Hij krijgt het rugnummer 22 bij de Waaslanders.

De twintigjarige Ampomah was het voorbije halfjaar actief bij KV Mechelen. Daar kon hij echter nooit doorbreken. Tot een officieel debuut in het A-elftal van Malinwa kwam het ook niet. De club gaf aan de Ghanees te kennen dat hij mocht vertrekken. Lang heeft de flankaanvaller dus niet moeten zoeken naar een nieuwe club. Ampomah kwam in het verleden ook nog uit voor Prisco Minis, Santos Academy, de jeugdopleiding van het Braziliaanse Santos FC, en FC Bravo Bravo in zijn vaderland. 

Lees ook: Transferoverzicht: Jupiler Pro League zomer 2016 - 2017