OFFICIEEL: Lokeren ziet spits kiezen voor Nederlands avontuur

OFFICIEEL: Lokeren ziet spits kiezen voor Nederlands avontuur

07-07-2016 18:42

Cyriel Dessers speelt vanaf het komende seizoen voor de Nederlandse tweedeklasser NAC Breda. Hij verliet donderdag het oefenkamp van Lokeren om zijn transfer af te ronden. De jonge spits heeft zijn overgang nu ook bevestigd via Twitter.

Dessers plaatste een foto, waarop hij juichend te zien is, en bedankte de club én fans in het bijschrift. ''Bedankt Lokeren en zijn supporters voor deze 2 mooie jaren. Het was een plezier om het shirt te mogen dragen!'', luidde zijn boodschap. Kort daarop volgde een afbeelding waarop hij poseert met het shirt van zijn nieuwe club.

De 21-jarige Dessers kwam in 2014 over van Oud-Heverlee Leuven. In twee seizoenen tijd speelde hij 40 duels voor de tricolores, waarin hij goed was voor zeven doelpunten. Het afgelopen seizoen kreeg hij echter weinig speeltijd en met de komst van Tom De Sutter waren zijn vooruitzichten ook niet rooskleurig.

Dessers is donderdag de tweede landgenoot die kiest voor een avontuur bij NAC Breda. De Nederlandse tweedeklasser trok eerder Antwerp-doelman Jorn Brondeel op huurbasis aan.

Lees ook: Transferoverzicht: Jupiler Pro League zomer 2016 - 2017