UPDATE: Charleroi weerlegt geruchten over vertrek van Tainmont

UPDATE: Charleroi weerlegt geruchten over vertrek van Tainmont

05-07-2016 13:42

Charleroi moet opnieuw vrezen voor het vertrek van een goede speler. De Carolo's zagen Jérémy Perbet en Dieumerci Ndongala al naar Gent vertrekken, mogelijk pakt nog een speler zijn koffers. Clément Tainmont denkt aan een nieuw avontuur.

De linkerflankspeler heeft duidelijk zijn zinnen gezet op een vertrek bij Charleroi. "Ik wil de club verlaten. Ik zit in een negatieve sfeer bij Charleroi en ik zie geen enkele andere optie dan de club te verlaten", is hij duidelijk in La Capitale. "Ik had nog geen gesprek met Mehdi Bayat. Momenteel zijn er ook geen andere opties. Ik blijf mij voluit geven voor Charleroi. Hopelijk kan ik mij terug in het team knokken, maar het is niet makkelijk."

Tainmont was in het seizoen waarin Charleroi Europees voetbal haalde nog een belangrijke schakel voor de Carolo's. Het afgelopen seizoen was er eentje om snel te vergeten. De flankspeler liep al snel een blessure op. Daarna was hij nog helemaal zeker van een basisplek bij Charleroi. In totaal speelde hij toch 29 wedstrijden, veelal als invaller. Daarin was hij goed voor één doelpunt en negen assists.

Update 13.40: Charleroi geeft op de officiële website aan dat Tainmont de club zeker niet zal verlaten. "Hij blijft een zebra voor het seizoen 2016-2017. Tainmont kende een moeilijk seizoen, maar die moeilijke periode is hij snel vergeten. Hij voelt zich opnieuw goed bij de club en wil zich concentreren op het volgend seizoen."