KV Kortrijk gaat met de pletwals over eersteprovincialer in oefenpartij

01-07-2016 21:55

KV Kortrijk heeft eersteprovincialer Lauwe alle hoeken van het veld laten zien. De Kerels wonnen met ruime 0-7 cijfers. Tomislav Kis toonde zich met drie doelpunten.

KV Kortrijk begon nochtans erg moeizaam aan de partij. De thuisploeg nam verrassend het initiatief. KV Kortrijk-doelman Michalis Sifakis moest een poging van Lauwe vanonder zijn lat halen. Maar nadien namen De Kerels de partij in handen. Op het halfuur opende Thanasis Papazoglou de score. Het startsignaal van een doelpuntenkermis. Want nog voor de rust scoorden Hervé Kagé, aanwinst Joao Carlos en Idir Ouali voor KV Kortrijk.

Met de 0-4 aan de rust kon KV Kortrijk de partij rustig uittikken. Al na een kwartier mocht de doelman van Lauwe zich opnieuw tweemaal omdraaien. Telkens vloerde Kis de onfortuinlijke man. De ingevallen Thomas Kaminski had geen werk voor de boeg. Kis zette de kers op de taart met zijn derde doelpunt.