OPSTELLING: Wilmots kiest voor drie nieuwe namen tegen Wales

OPSTELLING: Wilmots kiest voor drie nieuwe namen tegen Wales

01-07-2016 19:45

Wat al een tijdje in de lucht hing, werd goed een uur voor de aftrap tegen Wales officieel. Bondscoach Marc Wilmots voert drie wijzigingen door in zijn team na de vorige match.

Enkele dagen geleden speelde België Hongarije volledig van de mat tijdens de zestiende finales van het EK. Helaas kan Wilmots na de 0-4 zege niet meer hetzelfde team aan de aftrap brengen. Jan Vertonghen is geblesseerd. en Thomas Vermaelen moet geschorst toekijken.

In zijn achterhoede kiest Wilmots voor Jordan Lukaku als linksachter. Jason Denayer mag dan weer in het centrum plaatsnemen naast Toby Alderweireld.

De derde verandering vinden we voorin. Daar krijgt Yannick Carrasco de voorkeur op Dries Mertens. De speler van Napoli verhuist opnieuw naar de bank. De andere acht spelers van de kwartfinale tegen Wales stonden ook in de basis tegen Hongarije.

Bij Wales starten de verwachte elf namen. Dus ook Gareth Bale en Aaron Ramsey zijn de partij. Voor het overige doen ook Hennessey Gunter, Chester, Williams, Davies, Taylor, Allen, Ledley en Robson-Kanu mee. 

Mis niets van de kwartfinale en volg LIVE: Wales - België