'Wilmots voert niet twee, maar drie veranderingen door aan zijn elftal'

'Wilmots voert niet twee, maar drie veranderingen door aan zijn elftal'

01-07-2016 18:42
3

Om 21:00 start de kwartfinale tussen Wales en België. Marc Wilmots moet noodgedwongen twee veranderingen doorvoeren. Toch is de kans groot dat drie wijzigingen zijn in vergelijking met het duel tegen Hongarije.

In de achterhoede moet Wilmots het stellen zonder Jan Vertonghen (geblesseerd) en Thomas Vermaelen (geschorst). Hun vervangers zijn Jordan Lukaku en Jason Denayer. Lukaku start als linksachter. Denayer vormt het centrale duo met Toby Alderweireld. Laurent Ciman en Christian Kabasele blijven daardoor op de bank.

Voorin krijgt Yannick Carrasco weer zijn kans op rechts. In de 0-4 zege tegen Hongarije begon Dries Mertens nog op de flank. De speler van Napoli verhuist weer naar de bank. De andere mannen, die vermoedelijk starten, zijn dezelfde als tegen de Hongaren.

De vermoedelijke opstelling: Thibaut Courtois - Jordan Lukaku, Jason Denayer, Toby Alderweireld, Thomas Meunier - Axel Witsel, Radja Nainggolan, Kevin De Bruyne - Eden Hazard, Romelu Lukaku, Yannick Carrrasco (of Dries Mertens).