OFFICIEEL: Charleroi slaat twee vliegen in één klap op transfermarkt

OFFICIEEL: Charleroi slaat twee vliegen in één klap op transfermarkt

01-07-2016 17:20

Sporting Charleroi verloor in deze transfermercato al enkele sterkhouders, maar heeft zich vrijdagmiddag ook versterkt. De Henegouwers slaan meteen een dubbelslag: zowel Djamel Bakar als Gjoko Zajkov vallen volgend seizoen te bewonderen op Mambourg. Zajkov werd afgelopen jaar al gehuurd door Charleroi.

De Carolo's aasden al langer op Djamel Bakar en zijn transfer is nu helemaal afgerond. De offensieve middenvelder genoot zijn opleiding bij AS Monaco. Hij komt nu over van Montpellier HSC. Charleroi kan wel wat aanvallend geweld gebruiken, nu Jérémy Perbet en Dieumerci Ndongala beide bij AA Gent aan de slag gaan.

Bakar tekent in het Zwarte Land een contract van één jaar met optie op een bijkomend seizoen. Hij werd geboren in Frankrijk, maar heeft roots in de Comoren. Eerder dit jaar besloot Bakar op internationaal niveau uit te komen voor dat land. Tot op heden telt de offensieve kracht twee caps.

Ook de 21-jarige Zajkov tekende een verbintenis bij Charerloi. De Macedonische belofte-international kwam afgelopen seizoen al op huurbasis uit voor de Walen en komt nu definitief over van Stade Rennes. Hij zal de komende drie jaar uitkomen in het zwart-wit van de Zebra's.

Lees ook: Transferoverzicht: Jupiler Pro League zomer 2016 - 2017