Mijn match van tegen Hongarije herhalen? Aan mij om mijn kostuum aan te trekken

"Mijn match van tegen Hongarije herhalen? Aan mij om mijn kostuum aan te trekken"

01-07-2016 14:38

Kan Eden Hazard de Rode Duivels vrijdagavond voorbij Wales schieten? De Belgische aanvoerder was auteur van een weergaloze wedstrijd tegen de Hongaren, maar blesseerde zich ook lichtjes in dat duel. Hazard hoopt alvast zijn prestatie van de achtste finale te kunnen herhalen.

Met een doelpunt, een assist en een resem onnavolgbare dribbels speelde Hazard de Hongaren haast op zijn eentje naar huis. Kan de dribbelkont dat niveau terugvinden tegen Wales? "We zullen zien. Tegen Hongarije voelde ik me inderdaad heel goed", noteerde Sudinfo.

"Maar ik denk dat ik hier al vier sterke wedstrijden heb afgewerkt. Ik probeer vooral constant te zijn", geeft hij mee. "Het is alvast aan mij om mijn kostuum aan te trekken vrijdagavond", verwoordt de Chelsea-ster het symbolisch.

Toch valt het te betwijfelen of het een gala-avond wordt tegen de Welshmen. "In onze vorige ontmoetingen konden we maar weinig kansen creëren tegen hen. Ze hebben een heel stug defensief blok, met vijf mensen die steeds achterin blijven. Daarvoor hebben ze dan enkele goeie voetballers lopen. Het zal zeker niet gemakkelijk worden", besluit de aanvoerder.