Marketingafdeling Manchester United praat mond voorbij over volgende transfer

Marketingafdeling Manchester United praat mond voorbij over volgende transfer

30-06-2016 20:44

Henrikh Mkhitaryan wordt na Eric Bailly en Zlatan Ibrahimovic de derde topaankoop van Manchester United deze zomer. De marketingafdeling van de Engelse grootmacht heeft dat per ongeluk naar buiten gebracht.

De komst van Mkhitaryan, die overkomt van Borussia Dortmund, wordt min of meer per ongeluk verklapt in de webshop van Manchester United. Daarin is te zien dat er sinds donderdag shirts met de naam van de Armeense aanvallende middenvelder te koop zijn.

Mkhitaryan is al een tijdje in aantocht op Old Trafford, zeker nadat Manchester United deze week een tweede bod op de cliënt van zaakwaarnemer Mino Raiola uitbracht. Het geboden bedrag zou rond de 42 miljoen euro liggen. De transfer is nog niet officieel bekendgemaakt, maar de shirts in de webshop laten weinig aan de verbeelding over.

Met de komst van Mkhitaryan blijft José Mourinho bouwen aan een nieuw Manchester United. Bailly kwam eerder al over van Villarreal en donderdag maakt Ibrahimovic zélf bekend dat hij overstapt naar Old Trafford. De Zweedse vedette wordt waarschijnlijk vrijdag gepresenteerd.

Meer: Het nieuwe United: 4-2-3-1 met Zlatan als speerpunt, Nederlanders de klos