Grigg kan gaan vlammen in Bundesliga: supporters starten petitie voor transfer

Grigg kan gaan vlammen in Bundesliga: supporters starten petitie voor transfer

30-06-2016 12:28

Fans van Hamburger SV hopen dat hun club EK-hit Will Grigg naar de Bundesliga haalt. Inmiddels is er online een petitie gestart om de clubleiding van HSV te overtuigen. 

Grigg, een Noord-Ierse spits, staat momenteel onder contract bij Wigan Athletic. Afgelopen seizoen scoorde hij aan de lopende band voor The Latics, die dankzij de goals van Grigg kampioen werden van de League One en komend seizoen dus weer actief zijn in het Championship. 

HSV is op zoek naar een spits en de supporters van de traditieclub vinden Grigg een ideale kandidaat. 'Grigg heeft een marktwaarde van 1,5 miljoen euro en hij zal in de toekomst een veelvoud opbrengen door merchandising. Om over de sfeer in het stadion maar te zwijgen', valt er te lezen bij de petitie, die inmiddels massaal wordt getekend. 

Op het EK speelde Grigg namens Noord-Ierland in vier duels niet één minuut mee. Desondanks groeide de aanvaller uit tot een grote hype. Het nummer 'Will Grigg's on fire' rolde bij vrijwel elke EK-wedstrijd van de tribunes.