Bale prikkelt Rode Duivels: Denk niet dat ik ooit tegen hem heb gespeeld

Bale prikkelt Rode Duivels: "Denk niet dat ik ooit tegen hem heb gespeeld"

30-06-2016 10:37

Vrijdag is het zover. Dan kijken de Rode Duivels de spelers van Wales in de ogen. De Belgen zullen vooral Gareth Bale in de gaten moeten houden. De superster kijkt uit naar het duel en drijft de psychologische oorlogsvoering op. Vooral Jason Denayer stond in de belangstelling. 

Thomas Vermaelen zit een schorsingsdag uit. Eén van de mogelijke vervangers is Denayer. De jonge verdediger speelde al eens tegen Wales. Maar Bale kan zich dat (opzettelijk) niet meer herinneren. "Ik denk niet dat ik ooit tegen hem heb gespeeld. Echt? Oké, dan heb ik niet goed gekeken. Ik ken zijn naam natuurlijk. Ze hebben goeie spelers - je wandelt niet zomaar in die selectie", klinkt het in Het Laatste Nieuws

Bale kijkt uit naar het duel tegen de Rode Duivels. "We zijn een beetje hun zwarte beest, is het niet? We beseffen dat we tegen de Belgen goede resultaten hebben neergezet, we zijn een topteam. Hopelijk zijn we een beetje onder hun huid gekropen. We weten dat Vermaelen geschort is en als de anderen inderdaad zelden samen op het veld hebben gestaan, kan dat in ons voordeel spelen. Maar België heeft een topteam, met topspelers. En wie er ook in de ploeg komt, die zal wel goed zijn."