Boskamp maakt zich zorgen om Musonda: Hij heeft de verkeerde club gekozen

Boskamp maakt zich zorgen om Musonda: "Hij heeft de verkeerde club gekozen"

30-06-2016 10:30

Het gaat momenteel goed met de Rode Duivels, de hype is nu groter dan ooit. Weinig reden om iets te veranderen dus, maar Johan Boskamp wil al een tijdje Charly Musonda Jr. bij de Duivels zien. Die heeft echter een groot probleem.

Boskamp denkt namelijk dat Musonda bij de verkeerde ploeg zit. "Ik liet de naam van Charly Musonda vallen toen ik het over aankomend talent had. Het is geen geheim dat ik fan van hem ben. Ik ken de familie Musonda goed. Zijn vader coachte ik nog bij Anderlecht. Weet je wat het probleem van Musonda Junior is? Hij heeft voor de verkeerde club gekozen", aldus Boskamp bij Het Belang Van Limburg.

Boskamp denkt niet dat Chelsea de ideale club is voor een jongere. "Bij Chelsea zit hij in hetzelfde schuitje als De Bruyne destijds. Ook die kwam niet aan spelen toe. Gelukkig mag hij nog een jaartje langer bij Betis spelen. Daar gaan ze rechtstaan op de tribune als hij de bal aan de voet heeft. Wat mij betreft mocht hij mee naar het EK. Maar ik heb makkelijk praten. Marc Wilmots maakt de keuzes."