Bale houdt goede herinneringen over aan Rode Duivels: Belangrijkste goal ooit

Bale houdt goede herinneringen over aan Rode Duivels: "Belangrijkste goal ooit"

29-06-2016 22:53

Gareth Bale kijkt met heel veel zin uit naar de confrontatie van vrijdag tegen de Rode Duivels. De flankaanvaller heeft goede herinneringen aan de Rode Duivels. Zo scoorde hij naar eigen zeggen zijn belangrijkste doelpunt ooit tegen België.

"België heeft een zeer goed team", citeert Het Laatste Nieuws de superster. "Ze willen Europees kampioen worden, maar wij hebben vertrouwen. We hebben ze al verslagen en hopelijk doen we dat vrijdag opnieuw. Mijn doelpunt in Cardiff in de 1-0-zege tegen België (12 juni 2015, red) was mijn belangrijkste doelpunt ooit voor het nationaal team. Dat doelpunt heeft ons naar het EK gebracht."

Bale is overduidelijk de grote ster bij Wales. Hij ontkent echter dat Wales enkel en alleen in Frankrijk is dankzij hem.  "We hebben meer dan twee goeie spelers (hij en Aaron Ramsey). We hebben een goed team. We staan niet zomaar in de kwartfinales. Ook een sterkte is ons kameraadschap. Als iemand de bal verliest, zullen we met z'n allen gaan jagen. Iedereen draagt zijn steentje bij", besluit hij.