Anderlecht met enkele opvallende namen wint eerste oefenwedstrijd

29-06-2016 22:39

Anderlecht heeft zijn eerste oefenwedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen winnend afgesloten. Er werd met 0-4 gewonnen van KSV Oudenaarde, dat volgend seizoen uitkomt in de Eerste Amateurklasse.

Coach René Weiler mocht voor de eerste keer zijn troepen aansturen. Onder meer Davy Roef, Anthony Vanden Borre, Rafael Galhardo en Mahmoud Trezeguet Hassan kregen een basisplaats van de Zwitserse coach. Trezeguet bedankte voor het vertrouwen door na zeven minuten voetballen te scoren.

Het bleef bij een 0-1 stand tot de rust. Na de pauze bracht Weiler onder meer Frank Acheampong, Nathan Kabasele en Dodi Lukebakio in de ploeg. Die drie konden ook scoren voor Anderlecht. Kabasele scoorde de 0-2. Op het uur volgde Lukebakio met de 0-3. Acheampong zette twintig minuten voor tijd de 0-4 eindstand op het bord.

Opstellingen:
Eerste helft: Roef, Galhardo, Kara, Conté, Heylen, Hassan, Vico, Tielemans, Sowah, Vanden Borre, Leya Iseka
Tweede helft: Svilar, N'Sakala, Nuytinck, Dendoncker, Appiah, Acheampong, Defour, Doumbia, Lukebakio, Kabasele, Sylla