Bookmakers geven Eden Hazard veel kans om beste EK-speler te worden

Bookmakers geven Eden Hazard veel kans om beste EK-speler te worden

29-06-2016 18:10

Eden Hazard heeft tegen Hongarije voor het eerst op dit EK zijn grote klasse getoond. De kleine dribbelkont was een gesel voor de Hongaarse verdedigers. Volgens de bookmakers maakt de Chelsea-ster een grote kans om tot beste speler van het EK verkozen te worden. Dat staat te lezen op de website van Het Laatste Nieuws.

Wie nu één euro inzet op de kapitein van België, krijgt daar zes euro voor terug als hij de prijs effectief wint. Enkel een gok op de Fransman Dimitri Payet levert meer op. Voor één euro inzet, krijg je 3,5 euro terug. De Franse spits Antoine Griezmann volgt op de derde plaats met acht tegen één. Daarna komen Cristiano Ronaldo en Gareth Bale, allebei genoteerd met tien tegen één.

Kevin De Bruyne staat nog net in de top tien met twintig tegen één. Romelu Lukaku staat veertiende met achtentwintig tegen één. Volgens diezelfde bookmakers maakt Lukaku meer kans om topschutter te worden op dit EK. De spits staat genoteerd met acht tegen één. Alleen Griezmann, Ronaldo en Bale worden hoger ingeschat. Lukaku scoorde net als Ronaldo twee keer tot nu toe. Griezmann en Bale hebben al drie treffers op hun naam staan.