Anderlecht ontkent interesse Depoitre: Transfer niet aan de orde

Anderlecht ontkent interesse Depoitre: "Transfer niet aan de orde"

29-06-2016 17:31

Stefano Okaka lijkt op weg naar de uitgang bij RSC Anderlecht. De bonkige Italiaan zou voor 12 miljoen euro verhuizen naar het Chinese Jiangu Suning. De geruchtenmolen trok zich meteen op gang en verschillende namen worden aan Anderlecht gelinkt. 

Eén van die namen mag echter van het verlanglijstje geschrapt worden. Anderlecht heeft woensdagnamiddag officieel laten weten dat er geen interesse is in Laurent Depoitre van KAA Gent. Het contract van de spits loopt medio 2017 af en de Buffalo's willen hem deze zomer verkopen om nog een mooi bedrag aan hem te verdienen.

Volgens Het Laatste Nieuws zag Anderlecht Depoitre als de ideale opvolger voor Okaka, maar op de clubwebsite onkent de Brusselse club alle geruchten omtrent de Gentse aanvaller. "De sportieve leiding van Anderlecht is op dit ogenblik in alle discretie aan het werk om spelers aan te trekken die de ploeg versterken."

"Hoewel enkele media vandaag aankondigen dat Laurent Depoitre in beeld is bij RSC Anderlecht, is de club formeel : ondanks zijn kwaliteiten is de komst van de spits van Gent is niet aan de orde."