UPDATE: 'Perbet kondigt zelf vertrek naar AA Gent aan op Facebook'

UPDATE: 'Perbet kondigt zelf vertrek naar AA Gent aan op Facebook'

29-06-2016 15:08

AA Gent staat op het punt om Jérémy Perbet over te nemen. De Fransman, die vorig seizoen topschutter werd in de Jupiler Pro League, is op weg naar de Buffalo's. De onderhandeling met zijn club Istanbul Basaksehir zitten in de laatste rechte lijn. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Het zal niet meer lang duren vooraleer Perbet dan toch een nieuwe club heeft gevonden. De spits wil graag vertrekken bij zijn Turkse club. Volgens Het Laatste Nieuws wordt Gent de nieuwe club van de Franse spits. De Buffalo's lijken daarmee al te ancticiperen op een vertrek van Laurent Depoitre, die in de belangstelling staat van onder meer Anderlecht.

De transfer van Perbet zou snel afgerond kunnen worden. De onderhandelingen zitten in een laatste fase. Een akkoord wordt ten laatste donderdag verwacht. Perbet werd het afgelopen seizoen door Istanbul Basaksehir uitgeleend aan Charleroi. Bij de Carolo's werd hij het voorbije seizoen topschutter in de Jupiler Pro League. AA Gent hoopt dat hij dat kunstje het komende seizoen kan herhalen.

Update 14.39: Perbet legde woensdag al met succes zijn medische tests af bij Gent. Er ligt een contract voor drie seizoenen klaar bij de Buffalo's.

Update 15.04: Perbet heeft ondertussen ook zelf op Facebook bevestigd dat hij naar AA Gent trekt. De aanvaller bedankt Charleroi voor de mooie jaren die hij er beleefd heeftt. In Gent hoopt hij Europees voetbal te ontdekken en voor de titel te spelen.