AC Milan dolblij met coach: 'Geloven dat we juiste keuze hebben gemaakt'

AC Milan dolblij met coach: 'Geloven dat we juiste keuze hebben gemaakt'

28-06-2016 23:34

AC Milan maakte dinsdagavond bekend dat Vincenzo Montella vanaf heden de nieuwe coach is. Algemeen directeur Adriano Galliani weet zeker dat de Italiaan de juiste man op de juiste plaats is.

Montella is in Milaan de opvolger van Christian Brocchi en tekent een contract voor twee seizoenen in de modestad. De oud-aanvaller kende eerder trainersavonturen bij onder meer AS Roma, Fiorentina en Sampdoria. "We beginnen opnieuw met Vincenzo Montella", reageert Galliani tegenover Milan News op de aanstelling van de nieuwe coach.

"We zijn heel tevreden en geloven dat we de juiste keuze hebben gemaakt. Laten we hopen dat het goed gaat. Wanneer we met Montella op de proppen kwamen? Dat kan ik me niet meer herinneren", vervolgt de algemeen directeur. Montella gaat naar verluidt 2,3 miljoen euro per jaar verdienen bij de Italiaanse club.

De coach is echter gewaarschuwd, want in een tijdsbestek van nog geen twee jaar moesten Massimiliano Allegri, Clarence Seedorf, Filippo Inzaghi, Sinisa Mihajlovic en dus Brocchi het schip ruimen bij AC Milan.