Dit was de voormiddag: lucratieve transfers voor Okaka, Sels en Meunier

Dit was de voormiddag: lucratieve transfers voor Okaka, Sels en Meunier

28-06-2016 12:00

In de rubriek 'Dit was de voormiddag' vat VoetbalPrimeur.be elke dag de belangrijkste nieuwtjes van de dag tot 12u samen. Op die manier weet je weer welke voetbalnieuwtjes er momenteel hot zijn in binnen- en buitenland.

Chinezen betalen fortuin voor Okaka
Herman Van Holsbeeck zit momenteel in Milaan, hij onderhandelt daar met een Chinese delegatie. De transfer van Stefano Okaka naar China is bijna een feit, en zowel Okaka als Anderlecht vangen een heel mooie som.

Sels legt medische testen af
Matz Sels is medische testen aan het afleggen bij de Engelse tweedeklasser Newcastle United. Verwacht wordt dat hij in de loop van dinsdag zal worden voorgesteld, maar Gent hoeft niet te treuren. De vervanger staat al in de wachtkamer.

Transferbeslommeringen bij Club Brugge
Vincent Mannaert heeft afgelopen seizoen een titel mogen vieren bij Club, maar nu zit hij toch met zijn handen in het haar. Tuur Dierckx en Thomas Meunier lijken op weg naar de uitgang, maar misschien kan de komst van Nicolas Lombaerts troost bieden. Die laatste praat ook wel met Anderlecht.

Cercle Brugge vindt nieuwe eerste doelman
Bij Miguel Van Damme is tijdens de medische testen leukemie geconstateerd, en dus heeft Cercle snel een nieuwe eerste doelman nodig. De kans is groot dat dat Gilles Lentz wordt.

Ibini krijgt bizarre verkeersboete
Bernie Ibini heeft zich op het veld nog niet laten opmerken bij Club Brugge, maar ernaast trekt hij wel de aandacht. Zo kreeg hij deze week een boete van 270 euro: hij reed niet te snel, maar wel aan de linkerkant van een rotonde. Hij is dat gewoon uit Australië...