Club Brugge-speler Ibini krijgt boete voor bizarre verkeersovertreding

Club Brugge-speler Ibini krijgt boete voor bizarre verkeersovertreding

28-06-2016 11:15

Club Brugge heeft nog niet veel plezier gehad aan Bernie Ibini, de boezemvriend van Mathew Ryan. De Australiër miste het vorige seizoen volledig door een beenbreuk, en achter het stuur is hij blijkbaar ook geen held.

Ibini heeft namelijk een boete gekregen van 270 euro. De meeste voetballers krijgen boetes voor te snel rijden, maar Ibini was nog gevaarlijker bezig. Hij reed namelijk een rotonde op aan de linkerkant, dat kan uiteraard levensgevaarlijk zijn. We moeten daar wel bij toevoegen dat er in Australië links wordt gereden, blijkbaar heeft Ibini die aanpassing nog niet zo goed verteerd.

Er is ook goed nieuws voor Ibini, want sinds deze week kan hij eindelijk terug meetrainen bij Club Brugge. Door die beenbreuk was hij bijna een jaar out, maar nu is zijn revalidatie eindelijk voorbij. Ibini wordt dus in zekere zin de eerste zomertransfer voor Club, al wordt het wel moeilijk voor hem. Ibini speelt namelijk het liefst op de flank, waar José Izquierdo en Lior Refaelov te duchten concurrenten zijn.