Coleman heeft geen schrik van Hazard: Weten hoe en waar hij graag aanvalt

Coleman heeft geen schrik van Hazard: "Weten hoe en waar hij graag aanvalt"

27-06-2016 19:15

De selectie van Wales keek zondag met meer dan gewone aandacht naar de wedstrijd van de Rode Duivels tegen Hongarije. De revelatie van het EK was onder de indruk van de Belgische prestatie, maar heeft geen schrik voor de kwartfinale van vrijdag.

Eden Hazard toonde voor het eerst zijn grote klasse op het EK. De winger van Chelsea was een kwelduivel voor de Hongaarse verdediging. Dat zag ook de Welshe bondscoach Chris Coleman. Hij weigert echter zich enkel op Hazard te concentreren. "Je kan lang trainen en plannetje bedenken, maar in een fractie van een seconde ontglipt hij toch", vertelde Coleman op een persconferentie.

De meeste spelers van Wales kennen de kwaliteiten van Hazard uit de Premier League. "Het is een topspeler, maar we hebben al tegen hem gespeeld. We weten hoe en waar hij graag aanvalt, maar dat wil niet zeggen dat we hem altijd zullen kunnen tegenhouden."

De trainer van Wales schatte de kansen in van zijn team. "België heeft een goed team, maar wij ook. Je hebt altijd een beetje geluk nodig. Uiteraard moeten we onze beste prestatie afleveren om te kunnen winnen."