Lombaerts reageert op interesse: PSV of Ajax? Nog geen keuze gemaakt''

Lombaerts reageert op interesse: "PSV of Ajax? Nog geen keuze gemaakt''

27-06-2016 14:18

Nicolas Lombaerts weet nog niet of hij voor PSV of Ajax kiest als die kans zich daadwerkelijk aandient. Dat zegt centrale verdediger in gesprek met het voetbaltijdschrift Voetbal International.

Volgens het weekblad willen beide Nederlandse topclubs zich graag versterken met Lombaerts. Daarnaast zijn ook Club Brugge en Anderlecht geïnteresseerd in onze 31-jarige landgenoot. Nederlandse media meldden al dat Lombaerts voor PSV zou gaan kiezen. "Dat heb ik niet zo gesteld", reageert hij echter tegenover VI.

"Ik heb het wel ergens gelezen op een website, maar volgens mij hebben ze dat intussen alweer verwijderd", vervolgt Lombaerts. "PSV of Ajax? Het is heel simpel, ik moet eerst wachten tot er iets concreets is. Het heeft niet zo veel zin dat ik nu een voorkeur ga uitspreken terwijl ik nog niet weet wat Zenit zelf wil… PSV rechtstreeks geplaatst voor de Champions League en Ajax niet? Dat weet ik, maar ik heb echt nog geen keuze gemaakt." Lombaerts meldt zich daarom dinsdag gewoon weer bij zijn Russische club Zenit Sint-Petersburg.