Nieuwe kans voor Gents enfant terrible: Aan mij om vertrouwen niet te beschamen

Nieuwe kans voor Gents enfant terrible: "Aan mij om vertrouwen niet te beschamen"

27-06-2016 09:08

Het Gentse bestuur had vorig seizoen even genoeg van de fratsen van Benito Raman. De Buffalo's stalden de flankaanvaller uit bij Sint-Truiden. De sportieve staff van AA Gent geeft Raman een nieuwe kans. En die wil hij graag met beide handen grijpen. 

Raman mag zich de komende weken opnieuw bewijzen in het Genste shirt. "Twee weken voor het einde van vorig seizoen had ik een lang en goed gesprek met de coach, later ook met Michel Louwagie. Daarvoor had ik heel weinig van AA Gent gehoord, maar het bleek dat ze me de hele tijd intensief waren blijven volgen", geeft Raman aan in Het Laatste Nieuws

Hij slaat ook even een mea culpa. "Ik ben blij dat ik alsnog de kans krijg om te tonen dat ik de juiste lessen heb getrokken uit de incidenten van vorig seizoen. Het is nu aan mij om dat vertrouwen niet te beschamen. In de zes weken tot aan de competitiestart moet ik me helemaal bewijzen. Tja, blijkbaar moet ik altijd eerst met mijn kop tegen de muur lopen voor ik besef hoe ik de dingen niet moet aanpakken."