KV Mechelen houdt schietoefeningen tegen VC Rijmenam

25-06-2016 22:23

KV Mechelen heeft zijn eerste 90 minuten van de voorbereiding in de benen zitten. Zaterdag speelde Malinwa een oefenmatch op het veld van VC Rijmenam. Het werd maar liefst 1-10.

Bij de pauze viel de stand nog mee. Het was toen nog maar 1-3. Dalibor Veselinovic nam twee doelpunten voor zijn rekening. Na de rust scoorde KV Mechelen nog zeven keer. Nicolas Verdier tekende voor vier doelpunten.

Zondag om 15u staat KV Mechelen al terug op het veld. Dan trekt het naar Groen Rood Katelijne.

Basiself KV Mechelen in de eerste helft: Moris, Paulussen, De Witte, Cobbaut, Vanlerberghe, Kolovos, Mees, Rits, Schouterden, Matthys, Veselinovic
Basiself KV Mechelen in de tweede helft: Swolfs, Chen, Van Cleemput, Bjelica, Claes, El Messaoudi, Crepulja, Filipovic, Croizet, Verdier, Marcos
Doelpunten: 15′ Veselinovic (0-1), 26′ Kolovos (0-2), 31′ ? (1-2), 33′ Veselinovic (1-3), 51′ Verdier (1-4), 61′ Filipovic (1-5), 64′ Croizet (1-6), 68′ Verdier (1-7), 72′ Verdier (1-8), 82′ Verdier (1-9), 84′ Croizet (pen) (1-10)