Nieuw Brugs talent van Blauw-Zwart treft meteen twee keer raak

25-06-2016 20:48
1

Club Brugge won zaterdag met 0-3 van Knokke. Tijdens de wedstrijd ontdekte de fans van Blauw-Zwart Terry Osei-Berkoe, een talent dat zich tijdens de voorbereiding mag bewijzen aan Michel Preud'homme. Ook maakte de fans van Club Brugge kennis met het nieuwe gouden shirt van de ploeg voor dit seizoen.

Voor de match was ter nagedachtenis van Emile 'Mieltje' Vervarcke en Linda Pattyn, de schoonbroer en de echtgenote van ere-secretaris Jacques De Nolf, een minuut stilte in het stadion van Knokke.

In de eerste helft vielen er geen doelpunten te noteren. Tien minuten na de pauze brak Osei-Berkoe dan toch de ban. Nikola Storm zorgde in de 82e minuut voor de 0-2. Osei-Berkoe deed er daarna nog eentje bij.

Club speelde voor het eerst in een goudkleurig shirt, met de boodschap 'Champions go for zero'. De landskampioen wil samen met het Belgisch Instituut Voor de Verkeersveiligheid (BIVV) het belang van veilig rijgedrag nog meer onder de aandacht brengen. De gouden kleur past natuurlijk ook bij het statuut van Belgisch kampioen.

Basiself Club Brugge in de eerste helft: Butelle - Cools, Lemoine, Simons, De Bock - Peeters, Van Landschoot, Brodic - Dierckx, Vossen, Izquierdo
Basiself Club Brugge in de tweede helft: Bruzzese - Vlietinck, Mechele, Denswil, Bolingoli - Claudemir, Vanaken, Storm - Osei-Berkoe, V. Vaerenbergh, Touba