Rouches maken van Ferrera een tevreden man in tweede oefenwedstrijd

25-06-2016 18:36

Standard heeft zijn tweede oefenwedstrijd op het nieuwe seizoen al achter de rug. De Luikenaren speelden tegen eersteprovincialer Jeunesse Entente Binchoise. Er werd met 0-4 gewonnen van de Waalse ploeg.

De spelers van Standard moesten Yannick Ferrera iets anders tonen na de dramatische oefenwedstrijd tegen Tilleur (3-5 winst). Daar lijken de Rouches ook in geslaagd te zijn. Na dertig minuten voetballen werd het eerste doelpunt gescoord door Farouk Miya. Nog net voor rust kon de jonge belofte Hugo Cuypers nog de 0-2 scoren.

Na de pauze gaf Ferrera speelminuten aan een pak andere jongens. Onder andere Benjamin Tetteh kreeg zijn kans in de spits. Hij bedankte voor het vertrouwen door na 66 minuten voetballen het derde doelpunt van de namiddag te scoren. Net voor tijd kon ook Jonathan Legear ook nog de 0-4 eindstand scoren via een vrije trap.