Denayer over speelkansen: Zonder schorsingen of blessures speel ik niet

Denayer over speelkansen: "Zonder schorsingen of blessures speel ik niet"

24-06-2016 18:35

De jonge Jason Denayer werd voor het Europees Kampioenschap nog naar voor geschoven als de vervanger van de geblesseerde Vincent Kompany. Het draaide echter anders uit en Wilmots koos voor Toby Alderweireld. 

De verdediger van Manchester City, die dit seizoen werd uitgeleend aan de Turkse topclub Galatasarayn speelde nog geen minuut op dit EK en zonder blessures in de verdediging zal dat waarschijnlijk ook zo blijven. "De verdeding staat stevig op dit moment", vertelde Denayer aan Sporza. "Er is dus geen enkele reden om te veranderen. Zonder schorsingen of blessures blijft de verdediging ongewijzigd."

Denayer moest aan Sporza toegeven dat hij geen enkele speler kent van Hongarije. "Ik ken spijtig genoeg geen enkele speler van Hongaren. Zelfs de in Turkije spelende Balázs Dzsudzsák ken ik niet." Iedereen praat nu over de makkelijke tabel waarin de Belgen zich bevinden, maar Denayer wil de tegenstanders niet onderschatten. "Ja, we zitten aan de goede kant van de tabel, maar er zijn geen gemakkelijk wedstrijd op dit EK. Ik speel wel liever tegen Hongarije dan tegen Spanje of Frankrijk."