Origi over invallersstatuut: Beleef overwinning even intens als op het veld

Origi over invallersstatuut: "Beleef overwinning even intens als op het veld"

24-06-2016 18:17

Divock Origi heeft tot nu toe weinig plezier beleefd aan het Europees Kampioenschap. De jonge aanvaller mocht tegen Italië nog twintig minuten meespelen, maar nadien bleef zijn bijdrage beperkt tot enkele seconden tegen Zweden.

De spits van Liverpool reageerde bij Sporza op zijn invallersstatuut. "Je beleeft een overwinning even intens als op het veld. We hebben een gezamelijk doel en dat is doorgaan tot de finale. Uiteraard wil ik meer spelen, maar ik ben heel blij voor de groep. We hebben hier hard voor gewerkt."

"Iedereen heeft in zijn carrière al wel eens op de bank gezeten. Dat maakt je hongerig. Als je dan je kans krijg, sta je meteen scherp. Het belangrijkste is dat we match per match bekijken en proberen te winnen. We hebben veel kwaliteiten, maar op dit EK zijn er geen makkelijke wedstrijden."

De bondcoach verkaarde deze week dat hij liever tegen Spanje of Frankrijk had gespeeld. "We kunnen weinig veranderen aan de loting. Hongarije heeft een stevige ploeg. Misschien gaan ze nu wat voorzichtiger spelen omdat ze bij een verlies meteen uitgeschakeld zijn."