'Liverpool heeft 37 miljoen euro veil voor concurrent Benteke en Origi'

'Liverpool heeft 37 miljoen euro veil voor concurrent Benteke en Origi'

24-06-2016 14:26

Liverpool kende een moeilijk seizoen en wil volgend seizoen absoluut beter doen. The Reds willen daarvoor de portfeuille opentrekken. De club van trainer Jürgen Klopp zou veel geld veil hebben voor Southampton-aanvaller Sadio Mané.

De 24-jarige Senegalees is al twee jaar een smaakmaker bij The Saints, die hem medio 2014 voor 15 miljoen euro weghaalden bij Red Bull Salzburg. Dit seizoen was de aanvaller goed voor elf doelpunten en zeven assists in 37 competitiewedstrijden. Klopp wil hem graag bij en heeft daar veel geld voor over, aldus de BBC. De Duitser raakt onder de indruk van de aanvaller na zijn twee doelpunten tegen Liverpool op 20 maart, toen Southampton 3-2 won.

Volgens de Britse omroep wil Liverpool een bod doen van circa 37 miljoen euro, al denkt Southampton aan een bedrag richting de 50 miljoen euro. Een eventuele komst zou slecht nieuws zijn voor Christian Benteke, die op de wip zit na een moeilijk jaar. Divock Origi lijkt niet te moeten vrezen voor zijn plek, maar krijgt er in dat geval wel een concurrent bij.