OFFICIEEL: AA Gent verliest groot talent aan ploeg uit Amateurliga

OFFICIEEL: AA Gent verliest groot talent aan ploeg uit Amateurliga

23-06-2016 22:28

AA Gent heeft een groot talent verloren. Rechtsachter Dries Caignau verlaat de club. Hij kiest verrassend voor een avontuur bij amateurploeg FCV Dender EH.

De jonge verdediger kondigde op zijn eigen Facebookaccount aan dat hij besloten heeft om Gent te verlaten. Hij poseerde al trots met een shirt van Dender. "Ik ben blij om te melden dat ik een contract bij Dender heb getekend", vertelt hij. "Het is tijd voor een nieuw hoofdstuk in mijn carrière. Het was niet gemakkelijk om een beslissing te maken, maar ik heb er uiteindelijk één genomen."

"Verschillende mensen zullen teleurgesteld zijn in mij, maar ik denk dat dit de juiste stap is om door te breken. Ik wil mijn ouders, familie, vrienden en iedereen die mij altijd heeft gesteund bedanken. Let's do this!", besluit hij. Caignau was een belangrijke pion in de jeugdelftallen van Gent. Hij stond meermaals in de basis in de UEFA Youth League. De rechtsachter maakte ook deel uit van de talentvolle U17 lichting van de Rode Duivels die actief was op het WK in Chili.