OFFICIEEL: Geraerts kondigt vertrek van Charleroi aan met knappe boodschap

OFFICIEEL: Geraerts kondigt vertrek van Charleroi aan met knappe boodschap

23-06-2016 21:51

Karel Geraerts komt volgend seizoen niet uit voor Charleroi. De middenvelder heeft zijn aflopend contract niet verlengd bij de club. Op Twitter nam hij afscheid van de Carolos.

Geraerts en Charleroi hebben dan toch besloten om uit elkaar te gaan. De middenvelder haf een aflopend contract, maar dat wordt niet verlengd. Via Twitter neemt hij afscheid van de ploeg. "Bedankt Charleroi voor het vertrouwen dat jullie de voorbije twee seizoenen in mij hadden", vertelt hij.

"Ik beleefde hier een fantastische periode in een zeer stabiele en ambitieuze club. Bedankt aan de directie, de supporters die me van dag één gesteund hebben, bedankt aan de spelers die supercollega's waren met veel ambitie en plezier."

Tot ziens
"Bedankt aan de technische en medische staf, voor het professionalisme dat er was met een geweldige T1, Felice Mazzu. Ook nog bedankt aan Bello en 'papa' voor alle zorgen. En last but not least, bedankt aan Medhi Bayet en Pierry Yves Hendrickx voor het vertrouwen."

Veel succes met de volgende seizoenen en met de nieuwe projecten die geweldig zijn voor de club en de regio. Tot ziens Charleroi. Allez les Carolos", besluit Geraerts. Het is nog onduidelijk voor welke club hij volgend seizoen zal uitkomen.