Keert Ryan Donk terug naar Club Brugge als pasmunt?

Keert Ryan Donk terug naar Club Brugge als pasmunt?

23-06-2016 21:42

Club Brugge heeft deze week de voorbereiding op het komende seizoen afgetrapt. Op transfervlak is het momenteel heel rustig in Brugge. De landskampioen wil zich graag versterken met het oog op de Champions League, maar moet ook rekening houden met enkele vertrekkers.

Thomas Meunier zou op het verlanglijstje staan van verschillende clubs. De rechtsachter lijkt deze zomer te vertrekken uit Jan Breydel. Een andere mogelijke vertrekker is Abdoulaye Diaby. De topschutter van de landskampioen kan rekenen op concrete belangstelling uit Turkije en Spanje. Real Betis is druk op zoek naar aanvallende versterking en zou de aanvaller graag willen overnemen.

Uit Turkije komt het bericht dat Galatasaray een bod zou willen uitbrengen op Diaby. Het Turkse Webaslan meldt dat de topclub 3,5 miljoen euro op tafel wil leggen. Daarnaast zou Galatasaray verdediger Ryan Donk in de deal willen betrekken. De Nederlander speelde tot 2013 voor Club en maakte nadien de overstap naar het Turkse Kasımpaşa, waar Galatasaray hem deze zomer weghaalde. In Istanbul kon Donk zich echter nooit opwerpen als basisspeler.