Meunier bevestigt contacten met drie Italiaanse eersteklassers

Meunier bevestigt contacten met drie Italiaanse eersteklassers

23-06-2016 21:18

Thomas Meunier speelde al twee sterke wedstrijden op het Europees Kampioenschap. Dat werd ook opgemerkt door verschillende buitenlandse club en die hebben Meunier op hun verlanglijstje gezet. De rechtsachter van Club Brugge bevestigt dat hij al gesprekken had met Italiaanse eersteklassers.

Dat heeft Meunier verklaart aan het Italiaanse Sky Sports Italia. "Het kan zijn dat mijn toekomst in Italië ligt. Ik heb al contacten gehad met Napoli, Torino en Sassuolo. Aangezien ik in België speel, kost ik niet heel veel. Geïnteresseerde clubs kunnen goede zaak doen", aldus Meunier.

De rechtsachter heeft echter nog geen beslissing gemaakt en heeft nog opties in andere landen. "Ik heb ook aanbiedingen uit Frankrijk, Engeland en Duitsland, maar momenteel denk ik enkel aan het EK. Nadien zal ik alle aanbiedingen bestuderen en een beslissing nemen. 

Het lijkt er dus op dat Meunier komend seizoen niet meer voor landskampioen Club Brugge speelt. Hij heeft nog wel een contract tot medio 2020 in Jan Breydel, maar in dat contract staat een transferclausule van zes miljoen euro voor buitenlandse ploegen.