Preud'homme ziet drie mogelijke vertrekkers bij Club Brugge

Preud'homme ziet drie mogelijke vertrekkers bij Club Brugge

23-06-2016 13:08

Michel Preud'homme is begonnen aan zijn seizoen in een nieuwe functie. Philippe Clement wordt naar voor geschoven als veldtrainer, Preud'homme houdt zich op de achtergrond. Hij weet echter wel wat de grootste uitdaging wordt: de kern bij mekaar houden.

Preud'homme hoopt dat er deze zomer niemand vertrekt, maar pikt er wel drie spelers uit die het meeste kans maken op een transfer. "Izquierdo, Diaby, Meunier: ze worden allemaal elders geciteerd. Ons doel is iedereen te houden, maar dat is niet altijd mogelijk. Dan moet je klaar staan om een waardige vervanger binnen te halen", vertelt hij in Het Nieuwsblad. 

Preud'homme in de flow van vorig seizoen, de eerste training liep nagenoeg perfect. "Het grote voordeel is dat we een heel goede basis hebben. Natuurlijk moeten we het fysieke werk opnieuw van nul opstarten, maar op voetballend vlak weten de spelers wat we van hen verwachten. De kern is op dit moment ook grotendeels dezelfde als vorig jaar, de jongens kennen de meeste oefeningen al door en door."