Floptransfer van Club Brugge wil nu al terug vertrekken

Floptransfer van Club Brugge wil nu al terug vertrekken

22-06-2016 10:29

In het verhaal na één seizoen al afgelopen voor Leandro Pereira bij Club Brugge? De boomlange Braziliaan werd voor 3 miljoen euro gehaald door Club, maar was voorlopig goed voor...nul doelpunten. Hij zou zelf al terug weg willen.

In de lokale pers verscheen al het gerucht dat Pereira terugkeert naar zijn ex-club Palmeiras. Zijn manager vertelt aan Fox Sports echter dat er voorlopig geen contacten zijn tussen Club Brugge en Palmeiras. De berichten dat er onderhandeld wordt over een huur zijn voorbarig. Hij geeft wel aan dat Pereira zelf het liefst terug zou willen keren naar Brazilië, maar door zijn hoge transfersom wordt dat een probleem.

Met Abdoulay Diaby, Jelle Vossen en zelfs Wesley Moraes heeft Club Brugge drie centrumspitsen die vlotter scoren dan Pereira, de kans dat de Braziliaan volgend seizoen aan veel speelminuten komt is dus klein. Michel Preud'homme gaf hem nog een kans in de onbelangrijke laatste wedstrijd tegen Zulte Waregem, maar er was geen verbetering te zien: Pereira speelde opnieuw een bijzonder teleurstellende partij.