OFFICIEEL: KV Kortrijk zit niet stil en trekt ook Portugese verdediger aan

OFFICIEEL: KV Kortrijk zit niet stil en trekt ook Portugese verdediger aan

20-06-2016 12:50

KV Kortrijk blijft niet stil op de transfermarkt. De West-Vlaamse ploeg heeft alweer een nieuwe speler aangetrokken. De linksback João Carlos Reis Graça, beter gekend als Joãozinho, zette zijn handtekening onder een tweejarig contract met optie op een extra seizoen.

KV Kortrijk heeft alweer een nieuwe aanwinst voorgesteld. De Portugees Joãozinho trekt naar de West-Vlaamse club. Hij lanceerde zijn profcarrière in 2008 bij het Portugese Olivais Moscavide, maar maakte al snel de overstap naar Mafra. Daar speelde hij 55 wedstrijden als onbetwiste titularis in de defensie.

Na twee sterke seizoenen bij Beira-Mar versierde hij een transfer naar de Portugese topclub Braga. In de voorbije seizoenen werd Joãozinho uitgeleend aan Sheriff, Astra Giurgiu en C.F. União. "De 1m85 grote verdediger (69 kg) is een sterke linksback die ook op andere posities uit de voeten kan. De club is verheugd met de komst van de 26-jarige Portugees en is ervan overtuigd dat Joãozinho volgend seizoen een rol van betekenis zal spelen", klinkt het op de officiële website.