'Club Brugge krijgt miljoenenbod binnen, deal met de speler al rond'

'Club Brugge krijgt miljoenenbod binnen, deal met de speler al rond'

17-06-2016 07:00

Tussen al het EK-geweld werken de clubs rustig verder aan het nieuwe seizoen. En transfers horen er nu eenmaal bij. Ook bij Club Brugge stromen er enkele transferdossiers binnen. Abdoulay Diaby zou zelfs een akkoord hebben met Real Betis. 

Michel Preud'homme moet het nieuwe seizoen mogelijk aanvatten zonder zijn topschutter. Diaby zou namelijk een bod op zak hebben van Real Betis. Volgens Spaanse bronnen heeft de Malinees al een akkoord met de Spaanse eersteklasser. Real Betis legt tussen de zes en zeven miljoen op tafel voor Diaby. Beide clubs moeten nog met elkaar aan tafel. Uiteraard moeten we dit nieuws met een korreltje zout nemen. 

Het verlies van Diaby zou wel een aderlating zijn voor Blauw-Zwart. De Malinees prikte er dit seizoen twaalf tegen de netten en kroonde zich zo tot topschutter van Club Brugge. De overgang naar Real Betis zou wel opmerkelijk zijn. De Spanjaarden eindigden op de tiende plaats in de Priméra Division. Europees voetbal is dus uitgesloten en dit terwijl Club Brugge zeker is van een rechtstreeks ticket voor de Champions League.