OFFICIEEL: Mental coach vertrekt bij de landskampioen

OFFICIEEL: Mental coach vertrekt bij de landskampioen

15-06-2016 16:41

Club Brugge heeft naast de contractverlenging van Laurens De Bock ook minder leuk nieuws te melden woensdag. Na meer dan vijf jaar moet het afscheid nemen van mental coach Rudi Heylen, die een andere uitdaging aangaat.

Dat laat de club woensdag weten op haar website. De 40-jarige Heylen was sinds februari 2011 actief bij Blauw-Zwart, maar kiest nu voor een nieuw avontuur. De twee partijen beëindigden in onderling overleg de samenwerking. "We danken Rudy voor zijn inzet de afgelopen vijf seizoenen. Er wacht hem een nieuwe mooie uitdaging waarbij we hem alle succes toewensen. Hij blijft altijd welkom op Club", aldus CEO Vincent Mannaert.

Ook Heylen houdt enkel goede herinneringen over aan zijn periode bij de landskampioen. "In vijf jaar Club Brugge ben ik vanop de eerste rij bevoorrechte getuige geweest van de opbouw en de verwezenlijking van een uniek en succesvol project. Een bekerwinst en een titel later zal ik het reilen en zeilen van vanop een iets grotere afstand volgen om andere horizonten te verkennen. Ik wens de hele Clubfamilie een superseizoen toe en… Bluvn Goan", klonk het.