'Club Brugge mag Moulin vergeten na aanbod van buitenlandse club'

'Club Brugge mag Moulin vergeten na aanbod van buitenlandse club'

14-06-2016 10:52

Thibault Moulin werd lange tijd genoemd als één van de doelwitten van Club Brugge, maar Club kijkt even de kat uit de boom. Volgens Het Nieuwsblad zet het zo de deur open voor een buitenlandse ploeg.

Het dossier van Moulin zit al een tijdje muurvast, maar nu lijkt er toch beweging in te komen. Volgens Het Laatste Nieuws maakt zijn entourage gewag van een buitenlandse club die zal meespelen in de Champions League. Om welke club het precies gaat is niet duidelijk, om de onderhandelingen niet in het gedrang te brengen wordt de club voorlopig nog geheimgehouden. De kans dat hij volgend seizoen nog in het truitje van Waasland-Beveren speelt is zo heel klein geworden.

Voor Moulin was afgelopen seizoen het seizoen van de doorbraak, hij is de zoveelste Fransman die de Belgische competitie kon gebruiken als springplank. Hij werd derde in het Pro Assist-klassement met 10 beslissende passes, enkel Mathieu Dossevi (11) en Onur Kaya (15) deden beter. Die laatste twee zijn echter pure spelmakers, Moulin speelt in een meer controlerende rol.