Charleroi-middenvelder staat in belangstelling van Oostenrijkse club

Charleroi-middenvelder staat in belangstelling van Oostenrijkse club

12-06-2016 16:54

De komende weken draait bijna alles om het Europees Kampioenschap in Frankrijk, maar de clubs zijn druk bezig om de selecties op orde te brengen voor volgend seizoen. De transfercarrousel draait op volle toeren. Zo wordt Charleroi-middenvelder Mohamed Daf ook in verband gebracht met een transfer.

Volgens het Oostenrijk Sportzeitung staat de 22-jarige Daf in de belangstelling van SC Rheindorf Altach. De Oostenrijkse eersteklasser eindigde vorig jaar op een achtste plek in de 1. Liga en had slechts vijf punten voorsprong op nummer laatst SV Grödig. SCR Altach wil de ploeg versterken om volgend jaar niet opnieuw in de degradatieproblemen te komen.

Daarbij heeft de club het oog naar verluidt laten vallen op Daf. De Senegalees kwam in 2013 over van de U19 van Anderlecht, maar brak nooit echt door bij Charleroi. Hij kwam tot op heden slechts 23 duels in actie voor de Zebra's. Daf werd vorig jaar dan ook uitgeleend aan White Star Brussels, waar hij met 15 optredens een redelijk aandeel had in het kampioenschap in Tweede Klasse. Daf heeft een aflopend contract bij de Waalse club en kan dus transfervrij vertrekken.