Eersteklasser komt met 'Wall of Fame' om successen in de verf te zetten

Eersteklasser komt met 'Wall of Fame' om successen in de verf te zetten

11-06-2016 11:02

Bij Sporting Lokeren is men al volop bezig met de voorbereidingen op het komende seizoen. De Waaslanders tonen zich niet enkel bedrijvig op de transfermarkt, maar ook de infrastructuur wordt onder handen genomen. Zo komt er in de buurt van het stadion een 'Wall of Fame'. 

Op de eigen website maakt Lokeren de plannen voor het tussenseizoen openbaar. De kleedkamers, zowel van de thuisploeg als van de bezoekers, worden opgefleurd met een nieuw laagje verf. Die werken zouden binnen enkele dagen afgerond moeten zijn. Ook aan tribune vier staat het één en ander te gebeuren. De voorbereidingen zijn zo goed als getroffen, volgende week start het échte werk.

De club uit het Waasland meldt verder dat ze een "Wall of Fame" aanbrengt. Die moet vanaf de Voetbalstraat tot aan de feestzaal een gedocumenteerd overzicht geven van de successen uit de Lokerse geschiedenis. Het eerste gedeelte van die "Wall of Fame" is overigens al klaar.

Tot slot moeten ook de terreinen in orde zijn voor komend seizoen. Het oefenveld ligt er al meer dan behoorlijk bij, maar aan het hoofdterrein is nog wat werk. Door het noodweer van de voorbije dagen liggen de greenkeepers achter op schema. Zij bidden dan ook voor gunstig weer de komende dagen.