'Zulte Waregem informeert naar voorwaarden van drie Bruggelingen'

'Zulte Waregem informeert naar voorwaarden van drie Bruggelingen'

09-06-2016 20:21

Zulte Waregem haalde dan wel Play-Off 1, maar kon daarin niet echt overtuigen. Francky Dury wil beter doen. Hij is bezig aan een serieuze make-over en haalde al een pak nieuwe spelers. De coach denkt ook aan drie Bruggelingen.

Volgens Het Laatste Nieuws zou Essevee geïnformeerd hebben bij Club Brugge. De West-Vlaamse club wil Boli Bolingoli, Sander Coopman en Brandon Mechele graag (tijdelijk overnemen). De interesse in Mechele was al geweten, maar nu komen daar ook Bolingoli en Coopman bij.

Mechele lijkt niet meteen naar Zulte Waregem te verhuizen. Essevee heeft met Timothy Derijck al een nieuwe centrale verdediger aangetrokken en Mechele is nog steeds zeer geliefd bij Club Brugge. Bolingoli en Coopman lijken wel (tijdelijk) te mogen vertrekken. Het duo krijgt maar weinig minuten bij Blauw-Zwart.

Bolingoli lijkt de opvolger van Nikola Storm te moeten worden, die afgelopen seizoen gehuurd werd van Club Brugge. Zijn uitleenbeurt draaide uit op een sisser. Coopman moet dan weer voor de nodige creativiteit zorgen bij Essevee.