Huurling lijkt in Leuven te blijven: Al is er contact met drietal eersteklassers

Huurling lijkt in Leuven te blijven: "Al is er contact met drietal eersteklassers"

08-06-2016 17:54

Kenneth Houdret wordt niet meer terugverwacht bij Sporting Charleroi. De middenvelder speelde het voorbije seizoen op uitleenbasis bij OH Leuven, maar maakte daar onvoldoende indruk op de technische staf van de Waalse club. Houdret lijkt nu bij Leuven te gaan blijven, al zou er contact zijn met enkele eersteklassers.

Houdret is een jeugdproduct van de Carolo's, maar dat levert hem geen stekje in de A-kern van Felice Mazzu op voor volgend seizoen. In Leuven lijkt hij wel nog welkom, al staat nog niets definitief vast. "We zijn in contact met de club over bepaalde aspecten, zoals de ambities naar volgend seizoen toe," aldus de Waal in La Capitale. OHL degradeerde vorig seizoen naar het tweede niveau.

Toch staat de deur naar de Jupiler Pro League nog steeds op een kier. "Er is wel wat contact met clubs uit de eerste klasse, maar daar kan ik niets over zeggen. Daar houdt mijn makelaar zich momenteel mee bezig," sluit Houdret af. Aan Den Dreef kwam de middenvelder vorig seizoen twintig keer in actie. Hij scoorde één maal.