Daar is gekke John Troost weer: Ik kan België Europees kampioen maken

Daar is gekke John Troost weer: "Ik kan België Europees kampioen maken"

07-06-2016 18:45

John Troost is een echte cultheld bij Anderlecht, zij het dan vooral omdat hij de lachers op zijn hand kreeg. De mental coach blonk uit in gekke dansjes en onnavolgbare interviews, en hij is zijn streken nog niet verleerd. Hij wil de Rode Duivels Europees kampioen maken.

Meer nog: Troost beweert zelfs dat hij al een aanbieding heeft gekregen van onze voetbalbond. "Of ik het EK zal beïnvloeden? Die kans is aanwezig. Ik heb op dit moment een voorstel liggen bij de Rode Duivels. Nederland gaat niet naar het EK, dus ik hoop dat de Belgen Europees kampioen worden. Ik hoop dat dat tot een samenwerking mag leiden", vertelt hij op SportsXL.

Kennelijk is het Marc Wilmots die grote fan is van Troost. "De trainer heeft me een voorstel gedaan. Ze hebben een video van mij met een stukje uitleg, en ik heb hem van de week ontmoet. Het ligt allemaal gevoelig in die wereld. Ik kom vertellen dat de aarde bol is, terwijl iedereen denkt dat hij plat is. En daarom moet je heel lang praten en bewijzen leveren tot iedereen toch overtuigd is."