Speelt Bolat ook volgend seizoen in de Belgische competitie?

Speelt Bolat ook volgend seizoen in de Belgische competitie?

07-06-2016 10:15

Sinan Bolat kreeg op ons transferrapport een 0/10, de doelman debuteerde belabbeerd en werd later nooit meer teruggezien. Bolat wil een nieuwe club zoeken, en er is interesse uit België.

Bolat voelt zich onheus behandeld door Club Brugge, maar dat moet nu achter zich laten. Hij is nog altijd eigendom van Porto, en die club heeft nog plannen met hem. "We hadden gesprekken met Porto en zij zijn bereid om me opnieuw uit te lenen. Pas als ik elders een heel seizoen tussen de palen heb gestaan, kan ik mijn kans krijgen bij Porto. Ik heb maar één eis gesteld. Dat ze alles zo snel mogelijk in orde brengen voor een uitleenbeurt. Ik wil bij mijn nieuwe club vanaf dag één deelnemen aan de voorbereiding. Ze beseffen ook dat dat belangrijk is", vertelt hij in Het Laatste Nieuws.

Qua interesse is er geen probleem, zo vertelt Bolat zelf. Er is interesse genoeg. Uit België, maar ook uit Turkije en Portugal. Ik heb niet bepaald een voorkeur. We gaan de komende weken alles op een rijtje zetten. Het is de bedoeling dat ik binnen veertien dagen weet waar ik aan toe ben."