Heeft spits gelogen over interesse van Club Brugge? Hij zal een sanctie krijgen

Heeft spits gelogen over interesse van Club Brugge? "Hij zal een sanctie krijgen"

02-06-2016 10:15

De Hondurese spits Alberth Elis is een sensatie in zijn eigen land, en dus wil hij een stapje verder gaan. Hij maakte onder meer ook gewag van interesse uit België, maar volgens zijn voorzitter is dat onzin. Hij heeft Elis zelfs een sanctie gegeven.

Osman Madrid, de voorzitter van zijn club Olimpia, kan niet lachen met de uitspraken. "We hebben een sanctie gegeven en benadrukken dat er geen concrete aanbiedingen voor hem zijn geweest, wat hij ook zegt. Alberth heeft nog veel te leren, hij denkt dat hij er klaar voor is maar dat is niet zo", klinkt er behoorlijk harde taal in de lokale bron La Prensa.

Dat wil natuurlijk niet zeggen dat een transfer onbespreekbaar is. "Olimpia zal nooit een speler blokkeren, maar er zijn geen concrete aanbiedingen voor Elis of voor andere spelers. Wij willen onze kern graag samenhouden, maar we moeten wel bekijken wat we ons kunnen veroorloven", aldus Madrid. Hondurese clubs hebben natuurlijk niet de financiële middelen van een Europese club, een dikke transfersom voor Elis is altijd welkom.