Straf gerucht in Spanje: 'FC Barcelona denkt aan Denswil'

Straf gerucht in Spanje: 'FC Barcelona denkt aan Denswil'

01-06-2016 10:45

De verdediging van Club Brugge stond dit seizoen als een huis, en dus is er heel veel interesse in Bjorn Engels. Toch is het Stefano Denswil die nu de Spaanse pers haalt.

FC Barcelona is dringend op zoek naar versterking in de centrale verdediging, en de Spaanse bron sport.es weet dat de landskampioen een lijstje van acht namen in het hoofd heeft. Daar zitten heel bekende spelers in, maar ook aanstormende jonge talenten. Het gaat concreet om Thiago Silva, Marquinhos (allebei PSG), Aymeric Laporte (Bilbao), Eric Bailly (Villarreal), Mauricio Lemos (Las Palmas), Samuel Umtiti (Lyon), John Stones (Everton) en dus ook Denswil.

Barcelona kent de verdediger van Club Brugge dus in ieder geval, maar er staan nog heel wat grotere namen in het rijtje. De kans dat Denswil dan ook daadwerkelijk wordt gecontacteerd is dan ook klein. Voorlopig wordt de centrale verdediger zelfs niet geselecteerd voor het Nederlandse nationale elftal, het is dus verrassend dat zijn naam opduikt op het lijstje van Barcelona.